CONTACTAR AMB RECER

  L’Associació Catalana Recer naix amb la voluntat de contribuir en la defensa dels drets i llibertats civils i polítiques des de la vessant jurídica.


  Constatada la regressió a escala mundial, verificable per nombroses innovacions i reformes legislatives de diferents països, sovint referents històrics del liberalisme ideològic, entre els quals l’Estat francès i el conjunt de la Unió Europea, convé aportar des de l’òptica catalana, una anàlisi de les seves causes, canals de materialització i conseqüències sobre la població.

   

  La nostra intenció: conscienciar la població afectada, enfortir la denúncia i avançar en l’alternativa de progrés, justícia i pau.

  Per qualsevol mena d’aclariment podeu contactar amb l’Associació Catalana recer al correu electrònic info@associaciorecer.cat 

  Les dades aportades per fer possibles les aportacions econòmiques no reben cap mena de tractament per part nostra, no són acumulades a cap arxiu i tampoc són remeses a terceres persones o entitats nacionals o internacionals. Política de Protecció de Dades